Subscribe Twitter

Monday, April 11, 2011

hari yang CUN :D

heyyy. haha. tengah bosan nhh.
nothing to do , so aku post post la kat wall en en. HAHA.
well .
teringat pulak time aku hang dengan farra hari tuhh yaw !
ahaks, pergi jusco semata mata hantar baju "D
tapi tak semata mata sgt lah, sbb lepas tuh jalan jalan lagyy :D HOOOO~
hehe. perasan sumtink ? title aku ade CUN!
ahakss, sebab aku pergy movie movie dgn farra n adek dia.
nott bad la crita tuh kan ,
maya karin remy ishak , and knw wat ?
tibe tibe aku minat pulk dgh jehan miskin~
OMG!
haha. entah asal dtg gila aku,
padahal aku ta minat ounn an dia.
tapi dlm cite tuh boleh jadi minat pulak:D haha .
ahakss, then malam aku balik .
abang boyy fetch me. wiff his wifey ; act , ex wife.
i ve nthng to say bout dat ; no comment peeps ! huee .
haha, sampai ruma , sampai ruma.
mata aku sakedd sikit .
aku bukak lens, mmg merah mata aku,.
maybe sbb aku tak bersihkan betul betul kott .
aku suka pakai lens and aku nak beli banyak banyak lagyy ! yeeeeayyy :D
btw, aku kan rabun n now semakin teruk jugak ,
ntahh la. i had my own spectcles but i dunt like to wear it while hang out,
rasa rimas ! OMG! haha .
tapi nanti aku nak buad specc yg baru ,
sebab spec sekarang dah habes kaca sumbing sana sini ;
tau tau la aku jaga barang cm na . HAHA ;
and now lets check out one of the picca,
the rest unupload , later on beby ! auchhh :D
macam farra cakap ; si bulat dan si sepet :D hehe .

1 idea hot stalker ;):

dari lensa faiz said...

woi! aku suka zirafah ni!!

Post a Comment