Subscribe Twitter

Wednesday, December 7, 2011

1 disember 2011

TARIKH KERAMAT ,
1 disember 2011 , khamis , 6:10 p.m
aku kehilangan ,
aku kehilangan seorang hero ,
dia adalah lagenda ,
dia adalah yang terbaik ,seorangg AYAH ,
BABA :'(
kenapa terlalu awal ba ? :'(
KAMARUZAMAN BIN ABDULLAH .
baba :'( 
PERGIMU TIADA PENGGANTI .
anakanda begitu merindui dirimu ayahanda ,
YOU ARE THE LEGEND ,
kau adalah lagenda ,
aku begitu bertuah , bertuah memilikimu sebabgai ayah .
kau adalah sangat mulia ayahh .
tiada apa yang aku rasa begitu merugikan memilikimu ,
hatimu,dirimu , jiwamu umpama malaikat ayah ,
kau bimbing diriku sehingga aku jadi seorang yang tabah begini ,
terima kasih ayahhh .
jasamu ku kenang sepanjang hayatku ayahh .
dikau begitu sempurna , sehingga aku tidak dapat melihat kesempurnaan itu .
baba :'( kakak rinduu .
baba , maafkan kakak  maafkan kakak .
kakak terlalu banyak buat salah .
kakak jahat baba :(
baba :(
ampunilah anak mu ini ,
ayahandaaa , ampunilahh anakanda  ,
begitu terkilan ku rsa tidak sempat  untuk berlutut memohon maaf padamu ayahh :'(
ya allah , kenapa kau berikan aku dugaan begini ?
begitu besar dugaan kau berikan ,
apa perlu aku lakukan ya allah ?
kini aku perlu menjaga ibuku dan adikku ,
ya allah berikanlah aku kekuatann ,
kekuatan , aku perlukan kkuatan ya allah .
ya allah ,kau laindungilah keluargaku,
panjangkan lah umur ibuku,diriku dan adikku 
berikan kam kekuatan ya allah .
sesungguhnya kehilangan ayah amat berat .
ya allah , aku mohon berikanlah kesihatan yg baik dan umur yg panjang buat ibuku ya allah ,
aku hanya punyai mama dan adik :(
ya allah , ubatilah kesepianku , berikan aku ketabahan untuk meneruskan hiduppku ya allah .
berkatilah dan rahmatilah kami sekeluargaa ,
ya allah , sesungguhnya di setiap senyum tawaku , hanya engkau tahu apa aku rasa
betapa saked betapa rapuhnya hatiku ya allah .
baba :'(
pemergianmu masih di dalam ingatan ,
bukan mudah untukku menerima ,
tapi akan ku cuba untuk menerima andai itulah takdirnya ,
ya allah , tepatkan ayahku dikalangan yang soleh dan beriman ,
tempatkan dia dia syurga firdausi mu ya allah ,
sesungguhnya dia layak untuk berada di alam yang indah di alam sana ,
hidupnya penuh dengan dugaan dan ujian ,
namun dia begitu tabah , sabar dan redha melalui semuanya,
BABA, KAU ADALAH YANG TERBAIK ,
pergimu tiada pengganti ,
KAKAK SAYANG BABA .
ya allah , hanya engkau yangg mengerti .
aminn .

Tuesday, November 15, 2011

HEYY , homecomingg . hee

HEYY guys ! wats up to ? ehh ehh ! jgn scroll bawah!
mmg aku yg update blog,tak caya ke? OKAY FINE.hahahahaha.
IM BACK LAH GUYS! 
heyy sorry lahh !
shuhh shuhhh ! banyaknya serangga kat blog aku nyh ,
bersawang sawang katakan lma tak update right ? HAHA.
heyy banyak gila event yg jadi dlm masa IM NOT UPDATING MY BLOG nyh ,
HAHAHA !
so sorry , banyak halangan dan dugaan lahh . HAHA
btw , act harini mcm holy shit ,
aku kena sekolah kat fb babe!
pasal citer kambing bodoh je punn ,'and bestie aku , A'IH !
yang suruh masuk blog !HAHA
penghasut kau aih! HAHAHA
okay come let see ada bukti okayy . HAHA

HAHAHAHA~
kan aku dah cakap . seetengoklahh dohh .
mmg mcm celaka kan ? okayy fine
mcm hubby aku cakap .
biarlahh orang nak cakap apaa . HAHA
so whatever ? mmg aku okayy je ,
tapi dlm haty :)haa sumpah seranah kau aku buat ! HAHHA
puuuuui !
tak guna punyaa budakk ,
cilako betul ! HAHA
kalau aku dapat kau mmg aku patahkan tulangg kau tau takk!
GAMPANGGG BETUL !

okay dah dah . cukup yaa! cukuppp :D
-- END OF THE STORY--




OKAY NOW , cerita pasal UiTM !
lagy 2 hari aku nak masukk babe . HAHA

tak sangka lah cepadd gila masa berlalu okayyy!
HAHA, so lets be tough !
tahu tak apa aku akan rindu ? means paling rindu ,
MY HUBBY :'(
bie , im gonna miss you so muchh , :'(
seriously , I LOVE YOU .
alwayss will sweetheart <3 HIHI
dah dah ya ckup ckup ! HAHAHAHA , 

btw guys! wish me luck !
doakan yang terbaik untuk aku okay !

sayanggg korangg semua  , MOAH  :*
aku harap aku okayy kat sana ,
future babe ~ FUTURE 
lets bygone be bygone ARIA FIRDIANA ,
lets move on , 
btw AMIRULFAUZI , thanks pernah jadi kenangan paling aku ingat! HAHA ,
okayy babe , 
aku dah meroyann ,
tatau nak cakap apa 
HAHA , ohh lupa !
kawan blogger and merangkap sbg besties aku ,
FAIZ AND SYAI ,
JAGA DIRI KORANG!

aku sayangg korangg dua !
thanks for keep supporting me !

lovebothofyouguys !


WITH LOVE , eyya :*

Tuesday, October 4, 2011

HI-TEA @selesa beach resort, PD

heyy buddies  ? wats up to ? cool here , thumbs up (:
okay lets start , 
its all about october 1st , 
HAHA , im attending hi-tea event ; invited by auntie ani 
fer sure amey's mom ! haha .
yahh , im close with her .
hmm , ingatkan boleh laa jadi hari yg special untuk aku ,
yah mmg special but ? hmm =.=
amey lagy , amey lagy bikin spoil mood tahu tak!
aku geram betul laa dgn budak tuh . SEBAL TAU GAK?
come laa . nak buat menyombong dgn aku pulak ?
fine =,= aku pun buad bodoh an dia sbnrnya !
aku tau dia ade pandangpandang aku .
see? wattahell . aku takkan nak pandang mcm batak kan ?
padahal aku nak sgt tengok mata dia whehh :(
SUMPAH RINDU GILA :'(
kenapa weh ?
EGO? yahh betul  . ego !
kenapa wehh susah sgt dia nak maafkan aku ?
aku semak gila tahu tak ?
ALAHAI amirulfauzi oih . apasal kau nh !
come on laa .
semua orang pun nampak jelas kau sombong .
sampai mama cakap ;
"haishh amir nyh menyombong plak dia"
and nak balik pun mama ckp jugak
"apa laa amir buat sombong dia jee"
SEE? dpn mata terbukti tahu ?
erhh , dah laa sama pulak bb cover , dia biru , aku pink . SAITON . haha
entahh laa aku sedeh . sumpah sedeh laa syial .
okayy fine amey , aku masih tetap bersabar ,
inilah cinta .


AKU SAYANG KAU .

okay got some piccas here . ENJOYSS .
bro aswad , and wife ; kak zura

eya with my adek nurul

with my beby (: nurel ILY adik




Tuesday, September 27, 2011

HOUSEMATE . T3 F22 R2126 .


now aku dah quit college ,
so nothing to do . aku rindu gila dekat housemate ,
sumpah sayang bhai dekad dorang
espcly , 

SARAH ! :( <3
AERIN  :(
FIFI :(
IEZAH :(
EIRA :(

and lain lain jugakkk :(
got some piccas here , ILOVEYOU OLSS :)
bby sarah (:

 aerin sayang

 melaka! overnight
 fifie comel
 baby sarah ! ehe
 dijah here!
 syiba . eira n fifi
 iezah , red one! hee

 awek kebaya!
 lepak :) love them
 UTC , afamosa walking
 fifi n aerin sayang
and my sayang ! * sarah

it's september 27 , buddies (:

hoi hoi yahoooooooi ! HAHA , 
HELLO BUDDIES . i'm back! haha.
hey , lama tak berBLOGGGING kan ' ?
hamagaddd , berhabuk habuk ! shuhh shuhhhh ;)
opss , almost forget , WATS UP TO dudes ?
my dearest blogger (: ouh imisssyourPOST! 
btw , im so sorry ! got a lot of stuff to tell but i cant bby :( hmm
URGHHHH! 
OKAY LETS START!
---------------------------------------------------------------------------------------
ahaks !
okay firstly , i get knowing someone new , fer me laa
hehe . idk wat do i feel towards him ?
its that love ? IMPOSSIBLE bby . 
i called him ' SEPET '
yelahh sebab dia sepet kan ? he is so cute laa sayang ,fer real
auchh , erggh ! he always make me feels okay !so freestyling.
and know what ? i miss him , always will :(
sekarang boleh laa aku heppy . tapi smpai bila doe ? serius!
aku sayang dia :( 
tapi aku tahu aku takkan boleh lama dengan dia kan ?
hello aku taknak jadi perampas lhaa gila .
aku taknak ade masalah :( its a big deal man!
HAMAGAD , help me Allah!
and amir pulak ? lagy mcm celaka laa rasanya dah!
im so sick of LOVE man  :(
dia buad aku nh mcm apa ? ouh FUCK!
memang laa dia okay . tapi sometimes jea laaa !agak agak sikit la kan 
just so you know amir ? u keep controlin me dudes!
erghh . lets make it over . 
HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

okay now , lets story bout , the worst day i ever had in my life fer now ;
THURSDAY , 22 september 2011
ACCIDENT bhaii .
erghh aku rasa mcm nafas aku terhenti kejap!
duet takyah cerita berapa banyak habes?
MAMPUS AKU!
but im lucky pakcik tuh okayy :)
and setel kat luar .
kalau tak aku rasa nak bunuh diri je tau ? URGHHH! 
dammit !
tapi takde laa sampai fobia bawak kereta! HAHA ,
still lagy aku drift drift ! HAHA ,
okayy eyya come on! behave urself. hahahahaaa (:
beby sarah , 23 sept . after xcdnt nh (:

okay gretaaa! now duduk ruma okayy sikit !
kalau kat kolej , im stuck! erghhh ,
so fucked upp .


Friday, September 2, 2011

RAYA ke tiga .

HEYY dudes , wassup to ?
HAHAKS  .
okayy , im so tired .
nothing much to tell about . AHA ;)
so harini , beraya raya , aunts and uncle houszaa ;)
SO hot . HAHA ,
btw . damn great! 
penuh gelak ketawa ;) setelah berapa hari tak ketawa kan ;) HAHA! .
best best best ;) 
duet raya lebat ;) SYIOK . HAHA ,
okayy tak sempat nak berPhotoshoot sangat laa en , HAHA 
aha , so far i just do a great day , HAHA! 
love you OLS  ;)
EYYA here and say hello ;)

bajet pulak . HAHA

adik NANY . haha . terbalik pulak

Wednesday, August 31, 2011

kebodohan .

" semalam rasa sayang . hari nyh rasa menyampah pulakk dah "

PELIK!
esok taktahu apa pulak dah . HIHI ;)
tuh jehh nak cakap , kbaii :D 

Tuesday, August 30, 2011

silence hurts .

heyy buddies :D 
apa kabar ouh semua ?
hihi . btw , lama tak berblogging kan ?
dah masuk kolej --' BOSAN gila .
yang best pun just budak buda rumah and membe class;)
tapi pa gunanyaa pun ouh kalau hati tada tenang :(
mana dia ? hmmm =='
betul laa kalau dah sayang , semua pun sanggup berkorban kan ?
If you really LOVE someone....you will do ANYTHING for them! right y'ols? 
H M M M M =='

today HARI RAYA ! haha . *bukan best pun.
like wise , nothings .
ada grand punn duet raya agak lebat laa :D hihi 
tapi siyess , tahun 2011 : raya paling jerk :(
TAK BEST babe , nak nanges jeaa .
raya paling LETIH , sedayyy !
fuckin gila vavi  , memey TERRIFIED sgt , --'
dah laa amey tkda , sedeh sgt :(
meaningless EID .
masa couple , rasa raya tuh aku yang punya ,
even dia jauh kat kg pahang pun , TERASA BERMAKNA ,
tapi sekarang ? ZERO !
hmm .
YA ALLAH , i miss him so much .
yang sedehnya langsung dia tak reply any text dari aku dah --'
kenapa?
dah dua text aku wish punn .
selalu dia mesty akan text aku balik , but now? zero .
aku pelik ,
sebab ?  dia and FB and relationship .
tatau apa cite dgn EIRA SYAZIRA tuhh hai .
sumpah sangat sedeh --'
aku dah tatau apa apa pasal dia dah ,
aku takud nak amik tahu pasal dia . aku taknak dia rimas dgn aku --'
aku selalu tgk wall dia .
sebab aku rindu dia , rindu sangat ,
kdg kdg mcm nak naik gila .
macam orang mati laki pun ada dah aku nih .
senget kan ? haishh .
dia mcm obses dgn sorang perempuan ,
entah p'puan ke betina mana ntah ,
RISAW aku tgk cara diaa . hmmm .
mati aku . mati aku .mati aku . * JEALOUS la bodoh .
ini semua cinta punya pasal .
aku nak menangis, nak sangat . tapi ,
airmata tuh mcm susah dah nak keluar ,
dulu . tak sedeh pun dah meleleh dah . 
parah kan ? memey arrr :D
aku selalu doakan yang terbaik untuk dia ,
dan aku harap , suatu masa nanti '
dia akan maafkan aku seikhlas hati dia :')
tapi dalam hati nh , tuhan jea yang tahu mcm mana aku risaw pasal dia .
YA ALLAH , lindungilah amirulfauzi :(

You don't know how much tears I shed for you, 
but even if you do know, would you do anything to dry them?
hmm --'
sayang , pliss . i just miss you . <3 

**                                 **                                        **
and aku ade story sikit pasal budak kat kolej .
aku suka tgk muka dia . chinese look kan , so cute babe .
tapi tuh la usha punya usha , ada awek pulakkk . alaaaa
aku serba salah ouhh , aduh mcm mana nih kawan ? ? ?
kami rapat , aku start everything *mmg tatau malu kan aku .
haha . and dia okay , aku pun on jea laa . sakai :D hihi
malumalu gitu laa , * gedik kan aku ? . haha kesah ?
tapi sejak sejak nak balik raya , dia mcm bisy jea --'
agaknya busy kot dgn awek dia , hmmmmmmm
aku pun takpayah nak emo sgt laaa kan ,'tapi
entah laa , aku rindu dia --'  * menyakai!
apa pun . chill jea laa yaaa :") 
just so you know guys ,
I"M ALL ALONE :(
- EYA - 
*

Friday, August 19, 2011

bila rindu di atas tingkat 22 :D

ILOVEYOU , amirulfauzi

Sunday, July 17, 2011

menghitung hari .

SEDEH!
wat to say ?hmmmmm !
okay great . finally sambung belajar !
UNIFIELD TECHNOLOGY COLLEGE , AFAMOSA RESORT MELAKA .
( diploma pengajian perniagaan )

hmmm . hepi hepi hepi sbb dapat masuk tempat yg okay .
mama n baba pun suka . 
so apa lagy ? jst step forward ,
dengan aunt ani pun da bgtahu , dy pun okay!
heee . 
tapi aku rasa sedeh pulak .
ntah mcm mana aku kat sana ehh ? hmmm .
SUMPAH SEDEH . takod nanges nanti :(
harap sgt laa tada apa mslah ,
aku just nak BELAJAR .
tebus balik salah silap masa SPM :(
so wishh me luck guyss!

haaa . now i got another story to be tell. 
a few days ago . im dreaming of AARON AZIZ!
woooo . best ever !
dah dua kali i mimpi!
yg first tuh okay ,
i pergy singapore n lepak dgn dia ,
and second one ,
fiuhh; BEST BEST BEST!
know wat ?
he lend her head on my chest and shoulder .
he slept on my chest ,
maigodnessss! 
haiyaaa . cant forget laa !
BEST BRO > BEST BRO!
kau ada? HAHA! 

Tuesday, July 5, 2011

Sunday, July 3, 2011

chenta hati :D awaklaa! heee .

heyy wats upp kl ? HAHA ,
AHAD! sunday noon ;) ahakss ,
heyy sgt panas okay ;)
i got sumtime to tell , ahakss ,tak penting untuk you ols but ;
sangat sangat bermakna untuk i ;)
tak sangka, unpredictable!
haha, btw i tak m'hrp lebeh ,
cuma sebagai kawan, apa bole buad .
kayuh pelahan lahan laa kawan :D
takkan semua bnd nak go go fast! HAHA . bia lmbt asal? SELAMAT! hee
its better late than never rite? HAHA .
org kata aku kuat , everyone does! 
so ; aku semakin strong strong laa! :D
fuckin!
benda sikit jea punn, apa pun it makes me smile fer a while.
semalam . 2 julai 2011 . 2:59 pm .
ameyy text suro col .
he ; ktmana?
me ; ruma laa.
he ; tak kua ke?
me ; tak , malas laa .
he ; ouh k tkpa . nnty kua kl gitaw tau .
me ; kau bole kua ke?
he ; aku hari hari un bleh kua, kat lua la nh . hehe
me ; ouh okay laa bye bye .
HAHA , aku tahu aku bodo , jual mahal konon ! :D
padahal dlm haty hepi tahu ;)
at least aku tahu aku leh jumpa dy lagy ;)
and he so pleasure , heee :D 
hepyy , entah laa smpai bila ,
aku takodd , sebab dy selalu berubah rubah . hmm
knw wat? apa pun dia buad. sakitkan haty aku tapi aku SAYANG dia .
sumpah . mcm apa laa aku nh kan ,
know wat buddies?
percaya laa . 
kalau dia memang milik kita , jauh mana pun terpisah pasti kmbali.
bukan nak pengaruh u ols , but just set ur mind;
EVERYTHING HAPPENED FER A REASON ,
and everything was fated .
jangan laa cepadd giveup okay!
apa pun jgn laa salahkan orang punn ,
salahkan diri sendiri sapa suruh menggatal sgt nk couple! HAHA .
biasa laa , DARAH MUDA! haha
listen here ;
apa pun jadi , be strong strong tahu?
cari dulu ilmu , harta . nikmati hidupp bujang , SYIOKK! ta tipuu tau ,
nanti hdup da stabil , baru laaa ;
cari semula o cari cinta tuhh , takkan lari gunung tuh :D
apa pun chill :D
senyum senyum mcm DOMO :D
awet muda tuhh . HAHA!
okay ? believe me ; if it meant to  be it meant to be ;) 
kbaii . MUAH :* 

Saturday, July 2, 2011

tiga budak gila :D

hallooooo :D apa kaba semuanyiii ;) dengar ade yg mahu lampas kawasan ? siapa mahu ampas kawasan? mari sini hadap aku lulu ;) hehe -johan a.k.a ah chai .
heeeyy! takda kene mengena dgn jozan okay . saja jea ;) hehe .
sini kaklong mahu cerita , HAHA ,
got three dummy ; EYYA , DA'AM , PIQAH! 
HAHA , macam biasa laa aku dgn abg aku daam kan mmg gilagila.
nh daam duk usha adik aku ; piqah montel . HAHA !
jangan buad muka terkejut! HAHA ,
punya laa ramai duk situ gak melekat ehh! HAHA ,
haaa , ini ada nama baru kita tigaa maa;
aku ; EYYA ----> yomo.garfield.eyamisu.princes sexy.
DAAM ---> darron.eid.
PIQAH ---> piqahmon.barbie doll mata bolat.
haa ini laa si gilo tiga ekor .mcm bengong kan? HAHA
aku dengan abg eid mmg sgt rapat , sibling ever laa abang! HEHE ,
btw m dia sorang jea faham aku dgn amey cmna , 
banyak bagy support ! tak terbalas jasanya . THANKS ABG EID!
okayy dah penadd , malam nh malas nak tulis banyak !
kbaiii :D   
     

Tuesday, June 21, 2011

takhta

Dimana tempat adanya kuasa
Disitu juga adanya angkara
Dimana ada namanya manusia
Disitu juga adanya punca propaganda hipokrasi
Yang rendah ingin menjadi tinggi
Dan yang tinggi ingin mendominasi
Yang lemah ingin menjadi gagah
Dan yang gagah ingin terus berada di atas

Di dalam hiruk piruk kota
Dalam mengejar cita-cita
Dimana ada kuasa dan takhta
Ramai yang telah menjadi mangsa
Bagaikan tiada penghujungnya
Bagaikan tiada titik nokhtah
Seakan sudah biasa
Entah bilakah akhirnya


Aku pernah berada di medan perang ciptaan saudara-saudaraku
Bila harga nyawa lebih murah daripada sebungkus keju
Peduli apa katamu , peduli apa kau mahu
Bila senjata ku hunus
Hanya ajal dan maut yang akan datang bertamu
Cuma hanya ini yang ku mahu


Bila kau menjadi kaku
Bila kau sudah layu
Bila kau tiada lagi bersenyawa
Aku sudah berada di atas takhta
Di dalam hiruk piruk kota
Dalam mengejar cita-cita
Dimana ada kuasa dan takhta
Ramai yang telah menjadi mangsa
Bagaikan tiada penghujungnya
Bagaikan tiada titik nokhtah
Seakan sudah biasa
Entah bilakah akhirnya


Saudaraku yang yang berada disekelilingku
Saudara ku yang sanggup menempuh maut dengan ku
Saudaraku yang hidup mati bersama aku
Saudaraku yang telah gugur kerana aku

Kerana kuasa aku telah menjadi lupa
Kerana kuasa aku hampir binasa
Hampir ku hilang nyawa , hampir musnah semua
Ibarat mati hidup semula
Ku diberikan peluang untuk kali yang kedua


Supaya aku sedar
Supaya tak mudah lagi lupa
Supaya tak mudah megah
Dan di atas pasti ke bawah

Giliran dibawah berlumba-lumba bersedia menanti masanya
Untuk menimpa mengambil alih takhta
Tiada yang kekal lama semuanya hanya sementara
Kerana punca kerana angkara kerana kuasa dan takhta
Tiada yang lebih berkuasa selain dari yang berkuasa


Didalam hiruk pikuk kota
Dalam mengejar cita-cita
Dimana ada kuasa dan takhta
Ramai yang telah menjadi mangsa
Bagaikan tiada penghujungnya
Bagaikan tiada titik nokhtah
Seakan sudah biasa
Entah bila akhirnya

Monday, June 20, 2011

teeeet teeeet :D

heyyy beby ! thumbs up! haha ,
MONDAY :D like wise , duduk ruma ;)
apa buad? buad keje lhaa ayam ;)
ahaa, knw wat?
amey ke KPTM kl. woooo, so aku cari kolej lain jea laa ;)
elok laa dia na sambung belaja, WELL DONE kawan ,
SEMOGA BERJAYA ! :D
ahakss, yesterday i went to pagoh,Muar.
met up with atok mail and uncle nasir . FINALLY.
hee :D
na cerita lhaa nh , teeet! haha
patut laa baba sakit teruk . buatan org rupanya ,
ehh bukan orang laa, BANGSAT suda .
ya allah , sakit sgt aty aku .
tuhan jea tahu cmna berapi rasanya dengar kan ,
heyy come on la anak mna weyy ta saket kalau org buat ayah mcm tuh kan,
sumpah weaa, takkan tenang hidup si bangsat bangsat tuhh ! FINE!
mmg aku perempuan,tapi not a regular one .
kalau aku tahu sapa buad , masyallah ! taubat laa sebelum aku sampai,
rasa nak membunuh tapi, biar tuhan balas ,
sebb tuhan balas berganda ganda dari apa yg lahanat semua tu buat ,
setahu aku bukan orang jauh , dekad jea rasanya ,
sebab buad ?
D E N G K I . babi lhaa . sangat pukimak ,
apa yang nak dengki dgt ? bukan ayah aku datuk pun .
memg semua kemudahan ada tapi tu berkat kerja keras ,
bukan senang senang petik daun kat pokok la cibai!
1 2 3 , haa . kali ke 3 hanta la balik! apa salahnya ,
nak sangat test power kan? siapp siapp . tunggu duduk dulu ;)
dari dulu punn memang da banyak kali baba kena.
tapi kami faham mungkin semua dugaan hidupp. sabarlahh ,
mana tahu ada yang lebih baik nanti , hmmm .
sekarang otak aku da blank.
sampai bila doe nak macam nh.
aku tahu aku tutup haty aku, keraskan haty aku .
semua bersebab bukan saja saja ,
aku dah letih dengar ' ya, kau cari la orang lain'
heyy, cakap senang laa wea, aku bukan mcm org lain laa.
aku dah cuba , sumpah aku da cuba , TAK BOLEH!
terlalu banyak penderitaan buat aku jdi pendendam .
hidupp aku takkan macam dulu , kering untuk aku .
jangan semua ingat wa senang mau mampos la barua ;)
apa punn , hidupp perlu diteruskan ;) heppy semua ,
CHILL laa, aku okayy ,
semalam jea rasa nak MEMBUNUH!
haha , semoga allah lebih memberkati family eyya :D
A M I N .

Friday, June 17, 2011

mati kebosanan ,

sumpaa bosan ;)
aku tatau kenapa lhaa =='
macam nak gyh panjat tiang lampu;geget selipar;guling atas jalan. errr!
rasa nak merayau jeaa.tapi mimpi jea la!
ingat sini kl ke klua je terus nampak mall . haha!
seremban bosan da :(
da berangan dahh nh kalau dapat lepak dgn bestie bestie aku cnfirm gila kejap!
kelua malam bukan nak enjoy dgn jantan pun, sorry laa .aku bukan suka menyundal!
dapat lepak kat park ke mall ke, hilang sakit kepala.
laut ? ntah laa. aku cm ta bapa suka sgt .
kalau pool okay ;) plus , ade small party mkn mkn, music. wooo ;) best!
kalau club ? blurrp! bluurrp!
haha , masuk tapi ingat la awak tuh islam!
arak tuh pliss duduk jauh jauh. 
igt laa, bia nakal bia jahat mana punn, arak jangan laa minum!
sapa ta suka menari rite?
tipu laa kalau dengar music rancak bdn kau ta bergoyang sikit pun .
MUSIC hidup aku. rasa releks sikit tapi pliss ;
jgn bagy aku lagu buat org tidur!
sebelum aku campak apa apa yg keluakan bunyi tuh, sila STOP!
see, aku dah membebel! bosann doe ;)
takoddd. sebab? 
nanti masuk belaja . errrr ==' cmna laa hidupp aku kan.
rasa nak nangis ! teruk kan aku ? manja.
now tengah demam , da mula selsema. hamak betul . errr,
dulu excited nak masuk belaja but now?
rasa macam macam! macam macam rasa :(
HUAAAHHH! tolonggggg :((