Subscribe Twitter

Tuesday, November 15, 2011

HEYY , homecomingg . hee

HEYY guys ! wats up to ? ehh ehh ! jgn scroll bawah!
mmg aku yg update blog,tak caya ke? OKAY FINE.hahahahaha.
IM BACK LAH GUYS! 
heyy sorry lahh !
shuhh shuhhh ! banyaknya serangga kat blog aku nyh ,
bersawang sawang katakan lma tak update right ? HAHA.
heyy banyak gila event yg jadi dlm masa IM NOT UPDATING MY BLOG nyh ,
HAHAHA !
so sorry , banyak halangan dan dugaan lahh . HAHA
btw , act harini mcm holy shit ,
aku kena sekolah kat fb babe!
pasal citer kambing bodoh je punn ,'and bestie aku , A'IH !
yang suruh masuk blog !HAHA
penghasut kau aih! HAHAHA
okay come let see ada bukti okayy . HAHA

HAHAHAHA~
kan aku dah cakap . seetengoklahh dohh .
mmg mcm celaka kan ? okayy fine
mcm hubby aku cakap .
biarlahh orang nak cakap apaa . HAHA
so whatever ? mmg aku okayy je ,
tapi dlm haty :)haa sumpah seranah kau aku buat ! HAHHA
puuuuui !
tak guna punyaa budakk ,
cilako betul ! HAHA
kalau aku dapat kau mmg aku patahkan tulangg kau tau takk!
GAMPANGGG BETUL !

okay dah dah . cukup yaa! cukuppp :D
-- END OF THE STORY--




OKAY NOW , cerita pasal UiTM !
lagy 2 hari aku nak masukk babe . HAHA

tak sangka lah cepadd gila masa berlalu okayyy!
HAHA, so lets be tough !
tahu tak apa aku akan rindu ? means paling rindu ,
MY HUBBY :'(
bie , im gonna miss you so muchh , :'(
seriously , I LOVE YOU .
alwayss will sweetheart <3 HIHI
dah dah ya ckup ckup ! HAHAHAHA , 

btw guys! wish me luck !
doakan yang terbaik untuk aku okay !

sayanggg korangg semua  , MOAH  :*
aku harap aku okayy kat sana ,
future babe ~ FUTURE 
lets bygone be bygone ARIA FIRDIANA ,
lets move on , 
btw AMIRULFAUZI , thanks pernah jadi kenangan paling aku ingat! HAHA ,
okayy babe , 
aku dah meroyann ,
tatau nak cakap apa 
HAHA , ohh lupa !
kawan blogger and merangkap sbg besties aku ,
FAIZ AND SYAI ,
JAGA DIRI KORANG!

aku sayangg korangg dua !
thanks for keep supporting me !

lovebothofyouguys !


WITH LOVE , eyya :*

2 idea hot stalker ;):

SyaiComelGila said...

hhahahaha .. tak lepas gitu... finally,eya update blog!!! hhahah ... kau pon..jage diri leklok awew.. jgn terpedaya dgn lelaki lagi .. muaahhhh .

dari lensa faiz said...

hahah .. bapak tak censored print screen tu yah koboi oi !

Post a Comment